Finland

Onnistuneilla henkilövalinnoilla parempaa suorituskykyä

 

“Autamme maksimoimaan johtamisinvestointinne hyödyn” 

Horton Internationalin Helsingin toimisto on perustettu vuonna 1998. Siitä saakka olemme auttaneet asiakkaitamme rakentamaan liiketoimintaansa löytämällä heille parhaat ihmiset.

Olemme erikoistuneet teknologia-, teollisuus- ja kuluttajatuoteliiketoimintoihin. Monialaisella tiimillämme on syvällistä toimiala- sekä liiketoimintaosaamista sekä yksilön toiminnan psykologista tuntemusta. Autamme asiakkaitamme rakentamaan pitkäjänteisesti johtamiskyvykkyyksiään ja asiakaslupauksemme on toimittaa heille monimuotoinen kandidaattilistaus jokaisessa haussa. Lähestymistapamme auttaa asiakkaitamme tekemään tietoon perustuvia rekrytointipäätöksiä ja kehittämään organisaatiotaan.

Johdon ja hallitusjäsenten suorahaun lisäksi teemme johtamisjärjestelmien kehittämistä, johdon ja hallitusten arviointeja sekä johdon valmennusta. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yksityiset sekä pörssilistatut yritykset. Merkittävä osa hauistamme ovat kansainvälisiä hakuja suomalaisille kansainvälisille yrityksille

 

Consulting Team

“Autamme asiakkaitamme tekemään vastuullisia ja liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä rakentavia henkilövalintoja ja asiakaslupauksemme on toimittaa monimuotoinen kandidaatti-lista jokaisessa haussamme on kyse sitten sukupuolesta, toimialaosaamisesta tai iästä”